LOGO CUP

L’escola d’estiu de la CUP, un espai de trobada i construcció política

L’edició d’enguany té com a objectiu bastir estratègies polítiques que donin resposta al difícil context polític i econòmic que vivim, posant el focus en la sobirania i la comunitat i entomant l’horitzó de les eleccions municipals com un dels principals reptes.

Amb ponents internacionals provinents de diferents nacions de l’estat, com Euskal Herria i Andalusia, o d’altres indrets d’Europa i els Estats Units d’Amèrica, i també de l’entorn sindical, feminista i ecologista, les taules reflexionaran i versaran sobre diferents pràctiques polítiques i sobre la recuperació de la sobirania, per a bastir alternatives al model capitalista patriarcal imperant. Jasbir Puar, Marcello Musto, Carlos Fernández Líria, Françoise Vergés i Ingrid Guardiola són alguns dels 60 ponents que hi participaran.

Abordarem temes clau per la construcció del nostre projecte com els límits i les potencialitats del municipalisme, així com l’actualitat de lluites centrals com l’ecologisme, el feminisme, l’antifeixisme i l’antiracisme, així com la construcció de la classe a través d’aquestes.

Perquè en temps foscos és més important que mai saber-nos juntes, ens trobem a l’escola d’estiu. Perquè la llibertat és un hàbit i només s’adquireix amb la pràctica, practiquem-la juntes!

INSCRIPCIÓ

PAGAMENT DEL DINAR

Podeu pagar el dinar d’un dia o dels dos dies clicant els següents enllaços. 

 

SERVEI D'ESCOLETA

L’Escoleta neix del convenciment que els infants són un agent protagonista i necessari per a la transformació social, és per això, que es proposa generar un espai de joc i aprenentatge per als infants on puguin prendre consciència, debatre temàtiques i construir coneixement.

Per començar, creiem que és important prendre consciència de qui som, què fem i com ens relacionem per tal d’entendre la construcció col·lectiva de les identitats. Tot seguit, volem conèixer el món on vivim i responsabilitzar-nos de les nostres petjades. I, finalment, prendre partit en la construcció col·lectiva de l’espai que ens envolta.

FORMULARI SERVEI D'ESCOLETA

Informació bàsica sobre Protecció de dades

Responsable: CANDIDATURA UNITAT POPULAR (CUP)
Finalitat: Atendre la seva sol·licitud.
Legitimació: Consentiment de l’interessat.
Destinataris: No es cediran dades a tercers, llevat obligació legal.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se al responsable del tractament.
Procedència: Del mateix interessat.
Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la següent url.

Si tens algun problema amb la inscripció, escriu-nos un correu a [email protected]